miss UFO

D  E  S  I  G  N  R  O   O  M

    Fraktfritt över 600:-   Upphämtning i Motala 0:-

CB

by

 

KOMMER INOM KORT

 

 

Sanna Bråding har tillsammans med guldsmeden Caroline Bränfeldt startat ett nytt smyckesmärke missUFO. Smyckena är framförallt tillverkade i Sverige, självklart använder vi enbart rena naturliga råmaterial såsom i finaste tenn, finaste Sterling Silver som består av 92.5% rent silver.

 

 

Designen på smyckena är unik, Tillverkade omsorgsfullt för hand med kärlek i små serier.

 

Varje smycke är noga arbetad i sin helhet och finslipad in i minsta detalj.

 


”För 350 000 år sedan vandrade neandertalarna på jorden. Då visste man inte att det även bland dem rörde sig vampyrer i mänsklig skepnad. Ingen visste, förrän flera hundratusen år senare då det gjordes en upptäckt i Krapinagrottan, Kroatien. I en grav fylld med fossiler & kvarlevor av det som vi idag kallar för Krapinmänniskan, upptäcktes även ett kranium av en annan art.


 

 1899 hittades den första kvarlevan av en vampyr. Trots forskning har ingen kommit fram till en dödsorsak. Enligt sägen är vampyrer näst intill odödliga & blir till stoft om någon mot förmodan lyckas dräpa dom. Den avbild av den första vampyren på jorden som du just nu kommer få i din hand, är en magisk amulett mot onda krafter. Den kommer skydda dig i livet & förstärka dina sinnen likt en vampyrs. Vårda den ömt & bra saker kommer att hända dig.

S P O I L        Y O U R S E L F