MEDICINSK HÅLTAGNING

D  E  S  I  G  N  R  O   O  M

    Fraktfritt över 600:-   Upphämtning i Motala 0:-

CB

by

 Varmt välkommen att kontakta mig maila: artbycb@live.com eller Smsa 076-014 17 18 vid frågor om beställningar och  för tidsbokning av håltagning.

 
 
 

 

 

 PRISER:

 

 Håltagning

 

 Öron 199:-/hål

 Öron 349 :-/2 hål

 

 Piercing

 

 Näsa 349:-

 

 

 

 

 

 

 

TYCKER DU OM VACKRA SMYCKEN?

 

Det gör vi också. Vi tycker dessutom att du ska kunna bära vackra smycken utan oro för     kontaktallergier. Och att dina barn eller barnbarn ska ha samma möjlighet. Det är därför Blomdahl  finns.

 

 Vill man vara fin får man lida pin, sägs det. Det tycker vi är en ganska vansinnig tanke. Varför ska du behöva riskera din hälsa för skönhetens skull?

 

 Nickelallergi är en obotlig kontaktallergi som kan utvecklas när som helst i livet, till exempel om du använder smycken med nickel i. Guld, silver och smycken som kallas ”nickelfria” är aldrig helt fria från nickel. Ändå tror många det.

 

 Att göra vackra smycken är en konst. Att göra vackra smycken som tar hänsyn till din hälsa är ännu svårare. Det kräver ambitiös produktutveckling, noggrannhet och oberoende kvalitetskontroller. Alla klarar inte det, utan kompromissar med hudvänligheten. Vi kommer aldrig att kompromissa. Våra smycken ska alltid vara vackra och säkra.

 

 Blomdahl är ett tryggt sätt att vara fin varje dag. DU KAN LÄS MER PÅ http://www.blomdahl.se/

 

 

 Öronhåltagning är ett medicinskt ingrepp och därför finns det all anledning att göra det riktigt. Blomdahl Medical Ear Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing tar öronhåltagning ett stort steg framåt – öronhåltagning på ett säkrare sätt.

 

 

 Maximal hygien! certifikat

 Den sterila engångskasetten ser till att du som kund aldrig kommer i kontakt med instrumentet.

 

 Bästa läkning, hudvänlighet och material

 Vi använder bara hudvänliga material, därmed minimeras risken för allergiproblem. Det är viktigt luft kan cirkulera runt det nytagna hålet och att örhänget som man valt har rätt vikt och storlek för att det ska läka så snabbt och bra som möjligt. De smycken vi använder från Blomdahl Medical EarPiercing är utformade för just detta ändamål - att hålet ska läka på absolut bästa sätt. Vi har också produkter speciellt utvecklade för håltagning på barn.

 

 örhangeCaring Jewellery – hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare

”Titan” är ingen garanti för hudvänlighet.

 Titan fi nns i många olika kvaliteter och är ofta uppblandad med andra mer eller mindre lämpliga metaller. Blomdahl Caring Jewellery är hudvänliga smycken, utvecklade i samråd med hudläkare. Vi kompromissar inte med hudvänligheten, utan använder endast specielltutvald ren titan av medicinsk kvalitet.

 Guld och rodium läggs bara på de delar Natural Titanium – den hudvänliga metallen!

 av smycket som inte kommer i kontakt med huden. Det är därför du kan känna

 dig trygg med Blomdahl Caring Jewellery – riktigt hudvänliga smycken (som finns i många olika varianter) .

 

 

 Medicinsk Näspiercing

 Näshåltagning är, precis som all annan piercing, ett medicinskt ingrepp. Därför finns det all anledning att se till att det görs riktigt.

 Blomdahl Medical Nose Piercing är utvecklat utifrån medicinska aspekter, med samma moderna teknologi och säkra material som används i Blomdahl Medical Ear Piercing.

 

 En metod för säkrare näshåltagning

 Sterila, inkapslade engångskassetter, som innehåller ett näshåltagnings-smycke, gör näshåltagningen både enklare och mer hygienisk.

 

 Specialdesignade smycken för håltagning

 Våra vackra smycken för näshåltagning är tillverkade av ren medicinsk titan.

 Näshåltagningssmyckena finns i Natural Titanium, Golden Titanium och Silver Titanium, med eller utan Swarovski kristaller. De delar av smyckena som är i kontakt med näsan är av det rena medicinska titanet. Den del som syns utanpå näsan är förgylld med 18K guld eller ädelemetallen rodium, som ser ut som silver.

 

 Nässmycken

 NässmyckeTillverkade av speciellt utvald, ren, homogen titan av medicinsk kva li tet.

 Finns i Silver Titanium och Golden Titanium. Storlek på nässmycket är Ø 3 mm. Kristaller från Swarovski. Finns i många olika varianter.

 

 

 Medicinsk Navelpiercing

 Navelpiercing är ett medicinskt ingrepp och därmed förknippat med vissa risker.

 Därför är kraven stora på att navelpiercing verkligen utförs på ett aseptiskt och

 säkert sätt, samt att rätt information ges till kunderna. Det är med denna utgångspunkt

 Blomdahl Medical Navel Piercing utvecklats – utifrån medicinska

 aspekter, med modern teknik och säkra material. Äntligen finns en produkt som

 gör navelpiercingen enkel, hygienisk och skonsam.

 

 Ear Care och Nose & Navel Care – För effektiv rengöring

 Man skall sköta sitt nytagna hål för att undvika att sjukdomsalstrande mikroorganismer, ex.vis bakterier, får fäste och en infektion utvecklas. Grunden för att en infektion skall undvikas är att man ser till att det är rent i och kring hålet. I anslutning till ett nytaget hål bildar sårvätska och smuts något som kallas skorpa. I skorpan kan det fi nnas bakterier.

 Ear Care (Rengörings servett för nytagna öronhål) och Nose & Navel Care (Rengörings servett för näs och navelpiercingar), som är steriliserad, innehåller en tvålindränkt engångsservett. Med den tvålindränkta servetten kommer man åt att mekaniskt rengöra i och kring hålet.

 Se sedan till att det är LUFTIGT kring hålet. När det är RENT, TORRT och LUFTIGT vill inga bakterier vara där.

 

 Pris: 99:- för 50st ( finns också på apoteket. )

 

 Kan jag använda desinfektionslösning istället för Ear Care och Nose & Navel Care?

 Svar: Ett sår skall man börja med att göra rent. En desinfektionslösning är primärt inte ett rengöringsmedel utan har till uppgift att döda bakterier – under förutsättning att desinfektionslösningen kan nå fram till bakterierna. En desinfektionslösning kan ha svårt att nå in till de bakterier som kan finnas inne i en skorpa. Effekten kan bli att skorpan blir fuktig utan att döda alla bakterier i skorpan. En fuktig skorpa gör att några få bakterier istället kan föröka sig och skapa en infektion.

Boka här


Smsa 076-0141718 eller maila på artbycb@live.com


S P O I L        Y O U R S E L F